– All star utakmica rekreativne CarGo lige u košarci okupila je veliki broj zaljubljenika u igru pod obručima, a događaj je uveličao i naš proslavljeni košarkaš Marko Kešelj. Sav prihod usmeren je za pomoć kampu „Hilandarsko selo“.

U dogovoru sa Car Go Ligom, sva prikupljena sredstva usmerena su za pomoć Hilandarskom selu u Sijarinskoj banji, tačnije za sportski centar koji je tamo nedavno otvoren, a koji posećuju deca sa Kosova i Metohije. Kompanija Mozzart i posetioci All star utakmice skupili su 150.000 dinara koji će biti usmereni za kupovinu lopti, obruča, sportske opreme i ostalih sportskih rekvizita za Hilandarsko selo. Mozzart je još jednom pokazao da je jedna od najodgovornijih kompanija u našoj zemlji i sav prihod od kupljenih ulaznica je udvostručio i time ulepšao barem malo ovoj dečici detinjstvo.

– All star dan je svečano otvorio crkveni hor „Svetgog Dimitrija“, odamh nakon njih u prepunoj hali Corn, publiku je zabavila plesna grupa Shuffle svojim dance nastupom.

– U finalu super kupa, su se sastale ekipa Apollo Slavije, koja je osvojila Božićni kup i ekipa Blue Blood-a koja je bila šampion Darkov kup. Spekta u Corn Product Balonu je mogao da krene, pred više stotina navijača.

Apollo Slavija iako nije važila za favorita pred početak utakmice sjajno je otvorila utakmicu i već posle prve četvrtine vodila sa 22:11. Desio im se peh, jedan od najboljih igrača Stefan Čolović se povredio, međutim stisnuo je zube i odigrao muški do kraja utakmice pod ogromnim bolovima. Na poluvremenu je bilo 36-28, i tada su svi pomislili da će se Blue Blood vratiti, pronaći ritam i uspeti da preokrene. Poslednji priključak su uhvatili na 4 minuta pred kraj utakmice kada su uspeli da smanje na 58-50, ali odmah je usledio žestok odgovor Apollo Slavije i serija od 7-0, kojom su definitivno prelomili utakmicu. Na kraju je bilo 72-56 za ekipu Apollo Slavije, koja je u takmičenje ušla kao autsajder i nakraju zasluženo osvojila pehar i osigurala mesto na završnom turniru Mozzar final eight, koji će se odigrati u junu ove godine.

– Treba napomenuti i da je najbolji igrač Blue Blood-a, Draško Prelević bio povređen i nije mogao da odigra na nivou kako je igrao u prethodnim utakmicama. Kod pobednika se istakao David Stojanovski sa 19 poena i 4 asistencije, a još su se istakli Lazar Vuksanović sa 22 poena, povređeni Stefan Čolović sa neverovatnih 19 poena i Dejan Bulaja sa 8 poena i 10 skokova. U ekipi Blue Blood očekivano najbolji je bio Marko Bogdanović sa 19 poena.