U subotu vidno oslabljen All Star predvođen Mambom uspeo je da pobedi reoviranu ekipu Car:Go sa 68-50. Imao je Car:Go  sve vreme prključak do poslednje četvrtine kada su ih definitivno prelomili i pobedili. Najbolji kod All Stara bili su Stevan Grbić Mamba sa 20 poena i 3 skoka. Vrlo bitna i laka pobeda All Stara.

U nedelju All Star je došao u nikada jačem sastavu protiv vidno oslbljenog Monstersa, i uspeo da ostvari vrlo bitnu pobedu sa 68-50. Najblji u All Star timu bili su Saša Cerovac sa 18 poena i 2 skokoa, Aleksandar Tornjanski sa 15 poena dok kod poraženih je bio odličan Željko Kijanović sa 21 poenom i  Stefan Bogdanović sa 16 poena.

Blue Blood je pregazio Sweetheart i prekinuo njihovu seriju nepobedivosti, ubedljiva i laka pobeda sa 71-52. Najbolji u pobedi Blue Blooda bio je Antonio Kostić sa 22 poena, Damjan Milićević sa 16 poena i 3 skoka i Marko Bogdanović sa 12 poena, 6 skokova i 3 uradene. Kod Sweethearta najbolji je bio Ognjen Grubišić sa 8 poena i 7 skokova i Marko Ninić sa 9 poena i 1 skokom.

Jet Set bolji od Airless rezultatom 63-60. Dugo su se mučili Dunđini puleni i prvo stizali Airless, a onda se trudili da ne dozvole preokret u jako neizvesnoj završnici uspeli da savladaju sjajni Jet Set. Srđan Breka je najbolji bio u ekipi Jet Set sa 11 poena i 9 skokova odmah do njega sjajni Miloš Dunđerović Dunđa sa 18 poena sa 3 skoka i 2 asistencije. Najbolji u ekipi Airless bio je Đorđe Tričković sa 22 poena.