Space Jam je u derbiju kola bio bolji od ekipe Shuffle, rezultatom 51-42. Potpuno zaslužena pobeda Space Jama, celu utakmicu su kontrolisali, a najbolji pojedinci su bili Stefan Radić sa 13 poena i kapiten Stefan Čolović sa 13 poena, dok se kod Shufflea istakao Damjan Gligorić sa 11 poena.

 

FON i Flaming Lions su se sastali prvi put posle više od 3 godine nakon odigranog finala, ovog puta bolja je bila ekipa FON rezultatom 65-55.  Potpuno zaslužena pobeda ekipe FON nad ekipom Flaming Lions, a najbolji pojedinci utakmice su bili Aleksa Buha sa 16 poena, Filip Nikolić sa 15 poena, a najbolji pojedinac utakmice je bio Ivan Radosavljević sa 9 poena, 5 skokova i 5 asistencija. Kod Lajonsa najbolji je bio Aleksandar Tornjanski sa 21 poenom.

Dream Team i Spartans su već po jednom skinuli skalp favoritima, obema ekipama je gorelo pod nogama da pobede u borbi za play-off. U neizvesnoj utakmici punoj preokreta uspela je da pobedi ekipa Dream Team rezultatom 52-49. Igrač utakmice je bio Momčilo Janković sa 17 poena, 6 skokova i 4 asistencije. Kod pobednika su se istakli Nikola Tomić sa 19 poena, 4 ukradene lopte i Vladimir Popović sa 12 poena i 3 ukradene lopte i 3 asistencije