Očekivalo se mnogo od večitog derbija La Miami Flaming Lions. Vode ljutu borbu još od ranije Steva i Vule, veliki derbi i velika očekivanja nekada prvih favorita za osvajanje, a ove sezone u ovakvoj konstalaciji snaga biće teško i jednima i drugima da dođu do titule ali ne i nemoguće. Nije bilo ni „k“ od klasika, demolirao je La Miami Lionse sa 77-42, 35 razlike najbolje oslikava kako je bio odnos snaga na terenu. Kod pobednika najbolji je bio Danilo Cekić sa 12 poena i 10 skokova od čeka čak 7 ofanzivnih, odličan je bio i Marko Svitlica sa 12 poena i 5 skokova, a najefikasniji je bio Uroš Pavić sa 19 poena. Kod Lionsa istako se Zoran Arsić sa 9 poena.

Ignite je pred meč sa San Antoniom bio apsolutni favorit, mđutim iako San Antonio pripada donjem delu tabele pokazali su da to u CarGo Ligi ništa ne znači i potpuno zasluženo savladali Ignite sa 56-49. Najbolji kod San Antonio Banderasa bio je Miljan Radivojević sa 12 poena i 8 skokova, a najefikasniji pojedinac kod pobednika bio je Dragan Brajković sa 17 poena. Kod poraženih kao po običaju najbolji je bio  Nemanja Brankov sa 13 poena i 14 skokova.

Rašine Bebe su se dugo mučili sa sjanim Borazzersima i tek u poslednjoj četvrtini su uspeli da ih prelome i to rezultatom 47-39. Kod Rašinih Bebe najolji je bio Aleksa Aksela Nikolić sa 10 poena i 2 asistencije, dok kod Borazzersa najviše se istakao Luka Zelenović sa 11 poena. Čeka će Borazzerse ljuta borba za prolaz dalje iako imaju svega jednu pobedu nikako ih netreba otpisivati, već smo zaključili da ovde svako svakog može da pobedi.

Milf Hunters lako je bio poražen od Octe 45-68, videlo se da im nedostaje još igrača u rosteru. Ono što će ostati u senci ovog trijumfa Octe jeste povreda Uroš Andonov MVP-a prošle sezone, nadamo se i skorom povratku zvezde tima. Blistao je Aleksa Cvejić sa 29 poena i 10 ukradenih lopti, pored njega istakli su se još i  Petar Balović sa 15 poena i Luka Radojičić sa 10 skokova. Kod poraženih jedini raspoloženi igrač je bio Dragan Samardžić sa 19 poena i 7 skokova.