Kroksi su bili bolji od Roda, presudna je bila treća četvrtina koju su dobili sa 18-6, a na kraju je bilo 66-53 za Krokse. Odličan je bio Uroš Šuljagić sa 14 poena i 5 skokova. a Miha Savić je bio najefikasniji kod ekipe Krokodila. Kod Rode najbolji su bili Marko Kovač sa 14 poena i 4 skoka, Ognjen Nedeljković sa 17 poena i 2 skoka. Kroksima je ovo bila 7 pobeda, a Rodama 4 poraz.

Cenosilikofobičari su pobedili ekipu Fantom Bike rezultatom 59-48, odlično su otvorili utakmicu Cenosi i od prvog minuta držali konce u svojim rukama, nekoliko puta je Fantom Bike pokušavao da se priključi ali nije uspeo. Uroš Andonov je bio najbolji pojedinac utakmice sa 27 poena i 8 skokova, a najbolji u redovima Fantom Bike bio je Branko Karalejić sa 16 poena i 2 skoka.

U neizvesnoj utakmici bolji su bili momci iz Nebeske Udice koji su na kraju zasluženo pobeili sa  58-56. Ovo je bila treća pobeda Nebeske Udice kojom su došli do vrlo bitne 3 pobede u borbi za play-off.  Petar Simić je postigao 22 poena i 6 skokova, kod Nebeske Udice istakao se Rade Petrović sa 9 poena i dve asistencije. Još puno neizvesnosti nas čeka u borbi za play-off.