Već na početku dana dok traju blokade momci iz Revolutiona su pokazali da nisu džabe odložili odlazak na demonstracije. Potpuno zasluženo su savladali sjajne Barakude, kao po običaju najzaslužniji za to je bio Nikola Rade Pavlović sa 30 poena, odmah do njega se istakao i njegov imenjak i prezimenjak Nikola Pavlović  sa 19 poena. Da li je slučajnost ili ne ali ozbiljno treba razmišljati o promeni imena Pavlović i drugovi.  Kod Barakuda Jovan Čubrilo je dao 14 poena, dok je Andrija Cvjetić dao 13 poena. Na kraju potpuno zaslužena pobeda Revolutiona 62-50.

Apollo Slavija se dugo dugo mučila sa sjanim momcima iz Grove Streeta, na kraju je uspela da savlada sjane borbene momke sa druge strane Pančevačkog mosta. Kod Apollo Slavije najbolji je bio Aleksa Božinović popularni Boža, a za protivnike derikoža sa 17 poena i čak 11 skokova, još se istakao i sjajni Jovan Ćulafić sa 25 poena. Kod Grovea je bio odličan Nikola Đukić sa 13 poena i 6 skokova.

Wood Hoop razbio Montepaski di Belgrado, crno se piše Branko Petkoviću ako je suditi po prvom delu sezone. Wood Hoop poslednja 12. ekipa koje se priključila iz CarGo West Lige, razbila je slabašni Montepaski sa 56-36. Radovan Vukotić je dao 13 poena dok je po indeksu najbolji bio Marko Jovović sa 10 skokova i 4 poena, kod Montepaskija Aleksandar Juve Jovanović  sa 9 poena i 4 skoka.

Ekipa  Jungosa je pregazila sjajni OKK Dionis sa  64-39. Najbolji pojedinci meča bili su Marko Nastić sa 13 poena kod poraženih, dok kod Jungosa su blistali  Stefan Grujić sa 19 poena i 8 skokova i indeksom 22, i još se istakao Đorđe Nađević sa 14 poena i 2 skoka. Fenomenalna utakmica do početka do kraja momci iz Jungosa su držali prednost i imali kontrolu utakmice.

 

Orfanele su pružile žestok otpor ekipi Heroes i na kraju su potpuno nezasluženo ubeljivo poraženi sa 46-66 . Kod momaka iz Heroesa istakao se  Stefan Popović sa 14 poena i 4 ukradene lopte, sjajan je bio i Jankovski sa 19 poena, dok se kod ekipe Orfanela Miroslav Steljić blistao sa 19 poena. Meč iako rezultatski izgleda poprilično lako nije sve do 35 minuta kada su Heroesi definitivno prelomili utakmicu i otišli na dvocifrenu razliku.